Zīmola MÁDARA kampaņa “Āda zina”

Sveikas!

Jau kādu laiciņu visos MÁDARA  veikalos norisinās drosmīga kampaņa „ĀDA ZINA”. Kampaņas laikā ikvienam pircējam tiek dota iespēja iegādāties jebkuru MÁDARA produktu, kuru 40 dienu laikā kopš produkta iegādes brīža var atgriezt atpakaļ, ja neapmierina tā kvalitāte.

MÁDARA zīmola veikalos jūnijā ir iespēja iegādāties jebkuru kosmētikas produktu un, ja nepārliecina, – atgriezt atpakaļ.MADARA_ada_zina_

MÁDARA zīmola radītāja un produktu autore Lotte Tisenkopfa-Iltnere skaidro:” Mēs visas zinām, ka jaunas kosmētikas iegāde ir viena no grūtākajām – salīdzinoši augsts ieguldījums, nezinot, kā reaģēs mūsu āda, mati, viss organisms kopumā. Pati esmu izgājusi šim procesam cauri un guvusi arī sāpīgas mācības. Tāpēc šis ir mans piedāvājums, lai sniegtu iespēju pamēģināt MÁDARA, izvērtēt tieši dabiskās kosmētikas efektivitāti un arī rast jaunas alternatīvas. Pieļauju, ka daudziem šī varētu būt pirmā satikšanās ar MÁDARA vai vispār dabisko kosmētiku. Nenoliegšu, ka ar šo kampaņu vēlos atgādināt par dabiskas kosmētikas priekšrocībām. Un kāpēc, lai katrs nepārliecinātos pats?”

Kampaņas noteikumi ir sekojoši:
1. Jūnijā jebkurā MÁDARA zīmola veikalā pērc jebkuru MÁDARA produktu, un pārliecinies par tā iedarbību vai arī saņem naudu atpakaļ.
2. Ādas šūnas atjaunojas 28 dienu laikā. MADARA dod Tev iespēju pārliecināties par dabisko sastāvdaļu pozitīvo iedarbību, lietojot produktu 4 nedēļas. Ja neesi apmierināta ar produkta efektivitāti, nes produktu un pirkuma čeku atpakaļ 40 dienu laikā un mēs Tev atgriezīsim naudu 100% apmērā.
3. Akcija ir spēkā VISIEM PRODUKTIEM, kas ir iegādāti jebkurā no trim MÁDARA ZĪMOLA VEIKALIEM (tirdzniecības centros GALERJA CENTRS, ALFA, SPICE) laika posmā no 1. jūnijam līdz 30. jūnijam, un par kuriem ir saglabāts pirkuma čeks.
4. Ja neesi apmierināta ar produktu, tad 40 DIENU LAIKĀ no produkta iegādes brīža ir iespēja ATGRIEZT konkrēto produktu atpakaļ jebkurā MÁDARA zīmola veikalā, UZRĀDOT PIRKUMA ČEKU.
Piemēram, es nopirku MÁDARA produktu 6.jūnijā un, attiecīgi, līdz 14 .jūlijam ieskaitot ,varu atgriezt to atpakaļ, uzrādot čeku.
5. Atgriežot konkrēto MÁDARA produktu, pircējam ir jāsniedz atbildes uz MÁDARA konsultantes uzdotajiem jautājumiem par produkta kvalitāti un jānorāda konkrētās sūdzības.
6. Produkta atgriešanas brīdī ir iespēja izvēlēties citu MÁDARA produktu vai saņemt atpakaļ par konkrēto produktu samaksāto naudu.

Sīkāk mājaslapā

Kā jums patīk šāda ideja? Izmantosiet?

 

Šis ieraksts tika publicēts MÁDARA. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

6 Responses to Zīmola MÁDARA kampaņa “Āda zina”

  1. Pixia saka:

    Neizmantošu, jo nedzīvoju Rīgā, taču ļooooti gribētos, kaut tā Latvijā būtu norma. Amerikā tu kaut vai gandrīz tukšu vari aiznest atpakaļ pret naudu, citu preci vai punktiem uz veikala atlaižu kartes. Tas būtu ideāli! Manai piņķerīgajai ādai pārāk bieži kaut kas nepatīk un sanāk vējā izsviesta nauda

    • scentivory saka:

      Man jau liekas, ja tā būtu norma, tad Latvijas pircēji uzreiz sāktu daudz nevērīgāk izturēties pret to visu, bet ja tā ir 1x iespēja, tad jau tā ir kā tāda ekstra un iespēja izmēģināt to, uz ko iepriekš neesi uzdrīkstējies 🙂

  2. Signe saka:

    Es gan domāju, ka akcijas galvenais mērķis ir vērst patērētāja uzmanību tieši kosmētikas sastāva virzienā, jo bieži vien cilvēki īsti neredz motivāciju maksāt vairāk par dabīgo kosmētiku, šeit ir iespēja pašam pārliecināties par kvalitāti, neko nezaudējot. Man, protams, prieks, ka tieši MADARA ir uzsākusi šādu akciju, ceru, ka turpmāk tas viss ies plašumā. 🙂

    • scentivory saka:

      Jā, tieši tā. Domāju, ka mani tas noteikti iedrošinātu kaut ko tādu pamēģināt, ja ir 100% garantija, ka varu visu atgriezt.
      Iespēja ir lieliska 🙂
      Būtu ļoti labi, ja tas viss tā atrisinātos un ietu plašumā.

  3. ilze saka:

    Suuper, laba akcija, tas dos iespēju pamēģināt tos produktus, kurus iepriekš kaut kā negribētos, es gan pārāk bieži neiegrābjos, jo vienmēr visam cenšos iegūt paraudziņus, bet cik lai tas nebūtu savādi, bieži vien, šo paraudziņu pat nav.. jo neiešu es ķelēt uz sejas krēmu veikalā… tur tomēr citi apstākļi vajadzīgi 🙂

Komentēt