Schwarzkopf Gliss Kur 10 dienu matu mirdzuma maska

Sveikas!

Pa blogiem atkal klīst viena produkta vārds. Par šo produktu visas ir sajūsmā. Es arī pievienojos šim pulciņam uzreiz pēc tam, kad pirmo reizi izmēģināju šo produktu. Tā ir 10 days shine-treatment matu maska no Schwarzkopf Gliss Kur jeb spa jūsu matiem mazā ķobītī. 3

Lai atjaunotu matu mirdzumu, Million Gloss produktu līnijā izmantota laminēšanas tehnoloģija, kuras formula ar sķidrā keratīna kompleksu pārklāj matu ar spogulim līdzīgu kārtiņu, kas atjauno matu un vizuāli padara matus veselīgi mirdzošus.

Ooh la la, es varētu šo bundulīti vienkārši atstāt atvērtu uz galdiņa, lai istaba sāk smaržot – tik ļoti man patīk tā smarža. Patīkams, friziersaloniem raksturīgs aromāts, mazliet uz vīrišķīgo pusi. To nevar ielikt vārdos. Perfekcija.

Iepakojums ir izdevies kompakts, ērti atverams, izskatīgs. Nekā lieka, tāpēc ir vairāk vietas, kur satilpināt pašu produktu. Ķobītis patiešām mazs, bet iekšā 150ml.

Pati matu maska ir krēmīga, bet ne smagnēja. Vienai reizei vajag pavisam mazu daudzumu produkta. Savu darbu tiešām paveic tā kā teikts – 1 min laikā padara matus vijīgus, mitrinātus, gludus. Pēc šīs maskas lietošanas mazo spuraino matiņu problēma pazūd kā nebijusi, kā arī mati kļūst tiešām mīksti, viegli veidojami un spīdīgi.

Maska patiks gan biezo, gan plāno matu īpašniecēm, jo mitrināšana ir līmenī, bet mati netiek sataukoti, nepaliek smagi.

Pačukstēšu mazu noslēpumu – lai matu maska spētu dot matam visu tam nepieciešamo un tikt dziļāk starp matiem, ieteicams pēc šampūna lietošanas un izskalošanas no matiem nosusināt lieko ūdeni ar dvielīti un tad tikai klāt tajos matu masku. Tā uz mata vairs nav ūdens barjeras, kas daļēji atgrūstu matu.

Kura ir jūsu iecienītākā matu maska šobrīd? 🙂

Šis ieraksts tika publicēts Schwarzkopf. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

5 Responses to Schwarzkopf Gliss Kur 10 dienu matu mirdzuma maska

  1. Zanda saka:

    Mana iecienītakā maska arī ir šī, bet man tas aromāts gan kaut kā pa stipru liekas. Pirmo reizi, kad lietoju, man galva vēl ilgi sāpēja, jo tas aromāts pilnīgi kā degunā iesēdās 😀

    • scentivory saka:

      Man atkal patiktu, ja viņš saglabātos matos ilgāk 🙂 Man apmēram pēc 4h jau viss ir izgarojis un vairs tās foršās smaržas nav 🙂 Bet tev garāki mati, varbūt tāpēc 🙂

  2. Signe saka:

    Ehh, es šo jau gandrīz esmu izlietojusi! Prieks, ka maska viegla, bet efekts tiešām labs. 🙂

  3. PAula saka:

    Jaa..šī maska ir patiešām kas idēals 🙂 Sajūta kā no friziera, mati gludi, veselīgi 🙂

Komentēt