Vasaras zābaki

Sveikas!

Vakar, braucot mājās pārbāztā autobusā, redzēju diezgan plāni ģērbtu meiteni ar zābakiem kājās. (Ārā bija apmēram +30 grādi. ) Atcerējos, ka kādreiz tas bija modē, lai gan šo aspektu nekad neesmu sapratusi. Gribu zināt jūsu viedokli. 

 

Women-sandal-boots-Roman-short-boots-short-boots-leisure-shoes-Free-shippingOLYMPUS DIGITAL CAMERAAD635FDFsummer-boots-2-768x1024Bildes ņemtas te.

Kā ir ar jums – jā vai nē šim trendam? Vai jūs pašas nēsājat šādus vai līdzīgus apavus karstās vasaras dienās?

Šis ieraksts tika publicēts Stils. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

10 Responses to Vasaras zābaki

  1. kakao saka:

    Pati nenēsāju, taču man patīk kā izskatās balti vai melni tamborētie zābaciņi.

  2. Galvenais, lai tie nebūtu bijuši ziemas zābaki! 🙂 a tā, interesanti skatīties, man patīk uz citiem, uz sevis laikam jau tomēr nē, es nevarētu atbrīvoties no tās ziemas zābaku sajūtas.

  3. Patrīcija S saka:

    Izskatās interesanti, bet laikam ne +30 grādos. Pati gan tādus nenēsātu, jo zābaki ir un paliek zābaki 🙂

  4. Aija saka:

    Es godīgi neesmu sapratusi,kā pret viņiem izturos! :)))) Pašai pirkt nav gribēšanas,bet redzot citiem,neko negatīvu nejūtu.Mums darbā meitene tādus ik pa brīdim uzvelk ar svārciņiem,vecāka gājuma kolēģi nesaprot,un sākumā bija ļoti izbrīnīti,kā zābakus var nesāt vasarā! :)))

  5. Elīna saka:

    Man patika tie tamborētie pirms gadiem četriem, labi, ka nenopirku, jo tagad riebjas.
    Šādus var vilkt aukstās dienās vai uz rudens sākumu.

  6. Sabīne saka:

    Zābaki divās vidējās bildēs man patīk, bet tamborētos nekad neesmu sapratusi un laikam arī nesapratīšu. Brrr, ne par kādu naudu nepirktu!

  7. ArinaOz saka:

    Nēee… )) nesaprotu, kad ārā ir tik karsti, ka pat plānākajā kleitā nevar izturēt…un pēkšņi redzu meiteni šortiņos, topiņā un zābakos… man pietiek ar zābakiem rudenī/ziemā/pavasarī )

  8. Iveta saka:

    Pa manam, ja zābaki, tad ĪSTI, vai tie kovbojtipa, vai jātnieka, vai vasarās feināk izskatās puszābaki tādi kā kovbojtipa, vai jātniektipa, tik beidzas līdz ar potīti. bet tie izcaurumotie man liekas jau ir tamborēto zābaku atgremojums. Bet kas dabūja gatavus tos tamborētos ar nezinu, viss jau būtu ok, ja bieži skatu nebojātu nomītie papēži, tādi šķībi…brrr.

Komentēt