L’oreal elvital color-vive miraculous elixir matu maska

Sveikas!

Vai man vienīgajai liekas, ka šis rudens būs paskrējis vienkārši zibenīgi? Pilnīgi nemanot, jau aiz stūra gaida ziema un skaistais sniedziņš. Šogad kaut kā ļoti romantiski uz to visu skatos. 🙂 Un arī ziemassvētki jau pēc 67 dienām. Vai esat jau sākušas domāt par dāvanām? Vai arī darīsiet to pēdējās dienās?

Šodien pastāstīšu jums par lielisku matu masku, kura ir mazliet neierasta ar to, ka tā ir izsmidzināma, nevis klājama matos no burciņas. Un liekas, ka varētu būt arī lieliska dāvana kādai meitenei svētkos.

11

Sāksim ar acīmredzamo – iepakojums ir ērts, viegli spiežas, tikai jātur vertikāli, lai produkts visu laiku pūstos ārā.

Pirms lietošanas ieteicams sakratīt, lai viss sajaucas, tad sapūst matu galos (es vēl papildus izķemmēju matu galus ar retu zaru ķemmi, lai tiktu vaļā no mezgliņiem), pēc tam uzreiz skalot ārā. Šo matu masku nav nepieciešams turēt matos x minūtes, tā iedarbojas uzreiz, tāpēc ir lielisks variants tām, kuras vienmēr steidzas. Tāpat nav ieteicams to lietot katru matu mazgāšanas reizi, jo tas varētu pārāk sataukot matus.

Liekot roku uz sirds, varu apgalvot – labākā šķidrā matu maska. Mani mati vēl nekad nebija jutušies tik slīdīgi, pabaroti, pilnīgi kā pēc šīs matu maskas lietošanas. Patiešām sajūtu un smaržas ziņā liekas, ka esi tikko pabijusi salonā.

Maska pārlieku nesatauko matus, kā arī nepadara tos smagus. Drīzāk padara matus zīda diegiem līdzīgus. Efekts saglabājas līdz nākošajai matu mazgāšanas reizei.

Iesaku noteikti izmēģināt 🙂

111Nopērkama Drogās, Prismās, Rimčikos utml. , cena arī diezgan pievilcīga. Iet ilgu laiku, ir ekonomiska.

 Kādu matu masku pašreiz lietojat jūs?

Šis ieraksts tika publicēts L'oreal. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

5 Responses to L’oreal elvital color-vive miraculous elixir matu maska

  1. Elīna saka:

    Jā, šī ir laba 🙂 un arī diezgan ekonomiska.

  2. sintija saka:

    Interesanti un noderīgi raksti. Un prieks, ka latviešu meitenes arī var uztaisīt foršus blogus. Ja ir vēlme, te vari apskatīt manu neseno veikumu 🙂 – http://thechapterfive.blogspot.com/

  3. lemaya saka:

    Man sākumā likās tik nepraktisks, un neērts produkts, bet oi, kā es viņu iemīlēju. Nekādas pinkas, gludi, mīksti matiņi. Top favorīts tiešām.

Komentēt