Avėne Cold Cream lūpu krēms

avene lipMan bija mērķis izmēģināt Avėnes hydrance optimale sejas krēmu, tāpēc devos uz interneta veikalu escentual.com, lai to pasūtītu. Protams, ka tieši tajā brīdī noliktavā viņiem nebija šī sejas krēma, tāpēc man nācās pagaidīt. Un protams, kamēr gaidīju (vairākas dienas), pie reizes lasīju atsauksmes arī citiem Avėnes produktiem, kā rezultātā, izlēmu iepazīties ar to Avėni tā pamatīgāk…. Pagaidām neesmu vīlusies, visi pasūtītie produkti patīk. Tad nu šodien par pirmo no tiem, par kuru arī viedoklis man ir radies visātrāk un lietoju to visbiežāk. avene lip2Lūpas mitrina/baro ļoti labi, Efekts gan nav jūtams uzreiz un acumirklī, bet ilgāk un regulāri lietojot, lūpu āda kļūst maiga, vairs neveidojas sausie ādas pleķīši. Lūpas jūtas labāk un pašas vairs neplaisā. Efekts ir jūtams arī tad, kad produkta vairs nav uz lūpām. Krēms uz ādas nerada plēves sajūtu, taču iesūcas diezgan ātri, tāpēc ir nepieciešams ik pēc kāda laika krēma kārtiņu atjaunot. Arī ar lūpu krāsām draudzējas labi. Nereti klāju šo plānā kārtiņā zem lūpu krāsām papildus mitrinošam efektam. Kopumā smarža ļoti neitrāla, gandrīz nejūtama. Arī nekādas garšas produktam nav.

Vienīgais mazais mīnusiņš – produkts ļoti krasi maina savu konsistenci līdz ar temperatūras svārstībām. Šādos mīnusos, kādi ārā ir tagad, tas sasalst ragā un neko nav iespējams izspiest ārā, taču istabas temp. viss ir kārtībā. Pieņemu, ka vasaras svelmē tas varētu kļūt ļoti šķidrs.

Kāpēc izvēlējos tieši krēma versiju, nevis ierasto balzāma versiju? Šajā ir vairāk produkta iekšā (15ml pret 4 gramiem) par līdzīgu cenu, kā arī šis tiek uzskatīts par kopjošāku un piemērotāku ļoti ekstrēmi sausām lūpām. avene lip62Ko stāsta pats ražotājs?

Enriched in Cold Cream, the skin repairing agent sucralfate and shea butter, this emollient lip care provides immediate relief to protect and repair very dry, chapped and uncomfortable lips. The rich formulation cocoons the lips and forms a protective barrier to minimise external aggravations. Extra soothing is provided with the Avène Thermale Spa Water, which heals and nourishes skin to leave you with soft, smooth and hydrated lips. Non-comodogenic, hypoallergenic.
• Avène Thermal Spring Water (63%) – Soothes and softens
• Avène Cold Cream formula – Nourishes and protects
• Sucralfate – Repairs, restores, and protects
• Glycerin – Moisturizes and hydrates
Šis ieraksts tika publicēts avėne. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

9 Responses to Avėne Cold Cream lūpu krēms

  1. sugarmakeup saka:

    Vajadzēs izmēģināt :0

  2. sugarmakeup saka:

    Jālieto mājās 🙂

  3. Troya saka:

    Vajadzēs iečekot nākamajā gadā, gan jau tad man beigsies kāds no lūpu balzamiem 🙂

  4. Aija saka:

    Sveika!
    Mani atkal interesē, kā ir ar to pagaidīšanu escentual?!
    Tu, kamēr gaidīji, kad krēms parādīsies noliktavā, neko citu nesūtīji? Vienkārši es mazliet nesaprotu, ja es izvēlos vairākus produktus un kaut kā nav, tad ir jāpagaida , kamēr tas produkts uzradīsies un tikai tad jānoformē pasūtījumu, vai arī tu visu noformēji un tev paciņu neizsūtija, kamēr neuzradās krēms? Ceru, ka saprati mani! :))

    • scentivory saka:

      Sveika!

      Ja pareizi sapratu jautājumu, tad tur ir tā – preces, kuras nav pieejamas izsūta tad, kad tās parādās, pēc galvenās pakas. Reāli sanāk viena galvenā paka (par kuru ir jāmaksā piegādes maksa) un viena mazā paka ar iztrūkstošo preci pēc tam (par kuru nav jāmaksā). 🙂

      • Aija saka:

        Jā, saprati pareizi, paldies. Es kā reiz prātoju, vai par piegādi ir jāmaksā, ja kādas preces nav noliktavā un viņu izsūta vēlāk, tagad zināšu, ka nav! ;))

Komentēt